Thema’s

WerkmetjeGezin ken helpen bij de volgende thema’s:

Sollicitatiecoaching
WerkmetjeGezin helpt (vrouwelijke) professionals bij het benoemen van persoonlijke essenties, het opstellen van een persoonlijk profiel (inclusief persoonlijk gedragsprofiel), maakt netwerken op een persoonlijke manier leuk en zorgt dat de passende vacature gevonden wordt. En dat het verschil gemaakt wordt! Natuurlijk helpen we ook bij het schrijven van brieven of maken van andere creatieve vormen van reageren op een vacature.

Doelgroepinventarisatie
Hoe is de situatie binnen uw organisatie? Hoe beleven medewerkers het beleid en wat verwachten zij, dat er gebeurt op het moment als de verandering optreedt?

Bewustwording voor leidinggevenden, HR medewerkers en beleidsmakers.
Zijn zij in staat om het thema een juiste plek te geven en weten zij wat er gedaan zou kunnen worden?

Weer-aan-het-werk traject.
Re-integreren na zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof. Wat komt er op je af? Waar heb je last van? Waar liggen jouw mogelijkheden? Hoe organiseer je de combinatie, wat moet je regelen? Een praktische begeleiding met vooral aandacht voor het dagelijkse proces.

WerkmetjeGezin Kompas.
Een persoonlijk ontwikkeltraject voor moeders en vaders, die worstelen met de combinatie van werk en gezin. Praktische thema’s komen aan de orde, zoals het creëren van overzicht, het stellen van prioriteiten, organiseren en plannen, het schakelen tussen de verschillende rollen, in gesprek gaan en blijven over het onderwerp en het maken van goede afspraken. Er is ook aandacht voor de langere termijn. Wij gaan aan de slag met het bepalen van een persoonlijke koers en de daadwerkelijke carrièreplanning.

Evaluatieabonnement.
Voor werknemers die op de juiste koers willen blijven met terugkerende evaluatiemomenten. Even afstand nemen en (her)ijken. Vier keer per jaar evalueren wij de werkelijke situatie aan de hand van een eerder uitgezette koers.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s