Voor vrouwelijke professionals

Sollicitatiecoaching
Wil jij meer uit je werk halen? Wil jij een baan die nu echt of eindelijk weer bij jou past? WerkmetjeGezin helpt jou als vrouwelijke professional bij het benoemen van jouw persoonlijke essenties, het opstellen van jouw persoonlijk profiel (inclusief persoonlijk gedragsprofiel), maakt dat jij netwerken op jouw manier leuk gaat vinden en dat jij de baan kiest die bij jou past. En dan kiezen ze voor jou! Natuurlijk helpen we ook bij het schrijven van brieven of maken van andere creatieve vormen van reageren op een vacature.

Weer-aan-het-werk traject
Re-integreren na zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof. Het is niet iets wat je zomaar ‘effe doet. Wat komt er op je af? Waar heb je last van? Waar liggen jouw mogelijkheden? Hoe organiseer je de combinatie, wat moet je regelen? Een praktische begeleiding met vooral aandacht voor het dagelijkse proces.

WerkmetjeGezin Kompas
Een persoonlijk ontwikkeltraject voor (vrouwelijke) professionals, die worstelen met de combinatie van werk en gezin. Praktische thema’s komen aan de orde, zoals het creëren van overzicht, het stellen van prioriteiten, organiseren en plannen, het schakelen tussen de verschillende rollen, in gesprek gaan en blijven over het onderwerp en het maken van goede afspraken. Er is ook aandacht voor de langere termijn. Wij gaan aan de slag met het bepalen van een persoonlijke koers en de daadwerkelijke carrièreplanning.

Evaluatieabonnement
Voor de professionals die op de juiste koers willen blijven, bieden wij terugkerende evaluatiemomenten. Even afstand nemen en (her)ijken. Twee tot vier keer per jaar evalueren wij de werkelijke situatie aan de hand van een eerder uitgezette koers.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s